Natuur

Olifanten in het bos

Natuur

Olifanten in het bos

Wist u dat er op 1,5 kilometer afstand olifanten lopen in dit bos? .. en ineens sta je oog in oog met een imposante olifant in het bos op de Grebbeberg.


‘Eén van de meest imposante ontmoetingen ooit’, zo beschreef één van de gasten van onze Bed & Breakfast zijn blik op een echte olifant na een korte wandeling over de Grebberg en Laarseberg.

De meerderheid van onze bezoekers komen naar onze B&B om te genieten van de natuur en de rust, maar een stukje wandelen of fietsen hoort er natuurlijk ook bij. En wat is er dan mooier om te kiezen voor een stukje wandelen naar het ‘olifantenbos’.

Vanuit onze B&B is het nog geen 1,5 kilometer lopen door het weiland en het mooie bos om aan de achterkant van Ouwehands Dierenpark te komen. Een schitterende plek om te wandelen en als je nu om de dierentuin loopt heb je naast de olifanten ook kans om oog in oog te komen staan met beren en wolven.

Maar je kunt natuurlijk ook een dagje gaan genieten op het park zelf. Bij uitstek geschikt voor zowel volwassen als kinderen. Vergeet dan niet een bezoekje aan de panda’s.

Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt sinds 2017 een royale verblijfsruimte aan twee reuzenpanda’s. Het verblijf van Wu Wen en Xing Ya, ‘Pandasia’, is in Chinese stijl gebouwd en meerdere malen uitgeroepen tot het mooiste reuzenpandaverblijf ter wereld.

Kom genieten van de rust en de prachtige natuur rondom onze ruime Bed & Breakfast in Rhenen en u staat binnenkort oog in oog met de olifanten in het bos.

olifant