Ontdek omgeving

Blog

Natuur

De Charme van Rust: Ontdek Bed & Breakfast Dijk26.nl in Landelijk Rhenen

In het hart van Nederland, verscholen tussen uitgestrekte weilanden en mooie bossen, ligt onze B&B voor degenen die op zoek zijn naar rust en natuur. Welkom bij de Bed & Breakfast Dijk26.nl in Rhenen, waar landelijke charme samensmelt met een adembenemend uitzicht en waar een speciale bewoner in de privétuin de ervaring nog unieker maakt - de steenuil.

Lees meer
Image
Natuur

5 populaire wandelroutes in de buurt van Rhenen

Bed & Breakfast Dijk26.nl wordt regelmatig geboekt als uitvalbasis voor mooie wandelroutes in de natuur rondom Rhenen, Wageningen en Ede. We tonen ter inspiratie een vijftal populaire wandelroutes in de buurt van Rhenen. Welke gaan jullie dit weekend lopen ...

Lees meer
Image
Natuur

Hazen in de sneeuw

In het witte weiland bij Achterberg huppelen de hazen nog vrolijk rond. Heb jij ze al zien lopen? Het vriest en alles is bedekt met een laagje sneeuw.

Lees meer
Image
Natuur

Bosuilen spotten op de Laarsenberg

Er is een bosuil die je kunt zien in het bos op de Laarsenberg. De bosuil is een prachtige vogel met glanzende, bruine veren en grote, ronde ogen.

Lees meer
Image
Natuur

Olifanten in het bos

Wist u dat er op 1,5 kilometer afstand olifanten lopen in dit bos? .. en ineens sta je oog in oog met een imposante olifant in het bos op de Grebbeberg.

Lees meer
Image
Natuur

Alle schapen verzamelen

Hoe twee schaapsherders met twee schaapshonden 130 schapen bijeendrijven. Het was prachtig voor onze gasten om vandaag te mogen zien hoe de schaapsherders en met name de twee actieve schaapshonden geen moeite hadden met het bijeendrijven en verzamelen van de 130 schapen achter bij onze B&B.

Lees meer
Image
Natuur

Ooievaars spotten vanuit de B&B

De ooievaars kunnen je haast niet ontgaan zijn als je in de buurt van Rhenen je eerste wandeling gemaakt hebt. Regelmatig zie je er meerdere door de weilanden lopen op zoek naar een heerlijke maaltijd. Maar ook de strategisch neergezette ooievaarsnesten zorgen voor een mooi schouwspel.

Lees meer
Image